Bijna klaar...

De inschrijving is bijna voltooid. Ter controle van je adres sturen wij je een email. Volg de stappen in het email bericht om je inschrijving te voltooien. 

Wachten duurt altijd lang...

Het ontvangen van de bevestigingsmail kan in sommige gevallen iets langer duren dan gewenst. TIP: Om de tijd te doden nodig je al je vrienden uit om deel te nemen aan deze actie. Hoe meer vrienden er mee doen, hoe meer kans jij maakt op die VIP tafel voor 4 personen. Delen kan via onderstaande button: 

3 zalen

Bij onze Classic Night evenementen zijn alle 3 onze zalen geopend met diverse muziekstylen. Zo proberen onze artiesten in Famous te zorgen voor de beste muziek uit de 90s & 00s. In het feestcafe.nl gaan we nog een stapje verder terug in de tijd en draaien we de hits uit de jaren 70 & 80. Voor de liefhebbers van de muziek uit de hedendaagse Top 40 hebben wij LiQuid geopend.

Besloten feest

Voor en/of tijdens de Classic Night één van onze zalen afhuren voor een besloten feest is mogelijk, Dit kan al vanaf kleine aantallen voor bijvoorbeeld een verjaardags partij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via het contractformulier. Ook op andere dagen is het mogelijk om FOX of een gedeelte ervan af te huren. Wij denken graag met je mee en bekijken alle mogelijkheden. 

Vervoer

Speciaal voor al onze bezoekers hebben wij regelingen getroffen met diverse taxi centrales. Je kunt geheel vrijblijvend je taxi reserveren op onze TAXI pagina. Via het reserveren op deze pagina weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor het reizen naar de Classic Night en krijg je tijdens het reizen ook nog eens een € 5,- kortingskaart van de taxichaufffeur. De kortingskaarten zijn geldig op de entreeprijs van alle openingsavonden, mits anders aangegeven.