FOX Nightlife is de plek waar je zijn moet!

FOX Nightlife in Stadskanaal is werkelijk een begrip in de uitgaanswereld. Niet voor niets is FOX winnaar van de Nightlife Awards en ieder weekend dé uitgaansgelegenheid in de drie noordelijke provincies. Het interieur is classy en helemaal van nu, net zoals de hits die uit de speakers knallen.  Het Feestcafe,  de urban area ‘Liquid’ en main area ‘Famous’ zijn ieder weekend geopend om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Voor alle evenementen op zaterdagen geldt een minimumleeftijd van 16 jaar, mits anders aangegeven in het evenement. 

Check out our FOX Nightlife areas!

Themafeest, receptie of bedrijfsuitje?

Bij FOX Nightlife kun je ook terecht voor verschillende feesten zoals een themafeest, receptie, bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsuitje, schoolfeest en ga zo maar door. Wij denken graag met je mee en hebben voor ieder feestje een gepast voorstel.

Vraag ons naar meer informatie!

Own the place!

FOX Nightlife multifunctioneel. Naast een succesvol uitgaanscentrum is het ook mogelijk een personeelsfeest, productpresentatie, bruiloft, vergadering, bij FOX te organiseren. FOX Nightlife is geschikt voor ieder evenement!

Fantastische catering, de audiovisuele apparatuur en entertainment in alle soorten en maten. Bij FOX kan het. Doe je al zaken met een advies- of evenementen bureau dan werken we graag samen om te komen tot een meer dan geslaagd evenement. 

FOX Nightlife, een multifunctionele hypermoderne ruimte die heel veel mogelijkheden biedt. Dankzij de flexibele indeling kunnen zowel kleine als grootschalige (tot 1600 personen) evenementen plaatsvinden bij FOX Nightlife.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over het huren van FOX Nightlife.