Own the Place!

FOX Nightlife multifunctioneel. Naast een succesvol uitgaanscentrum is het ook mogelijk een personeelsfeest, productpresentatie, bruiloft, vergadering, bij FOX te organiseren. FOX Nightlife is geschikt voor ieder evenement!

Fantastische catering, de audiovisuele apparatuur en entertainment in alle soorten en maten. Bij FOX kan het. Doe je al zaken met een advies- of evenementen bureau dan werken we graag samen om te komen tot een meer dan geslaagd evenement. 

FOX Nightlife, een multifunctionele hypermoderne ruimte die heel veel mogelijkheden biedt. Dankzij de flexibele indeling kunnen zowel kleine als grootschalige (tot 1600 personen) evenementen plaatsvinden bij FOX Nightlife.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over het huren van FOX Nightlife.

Huwelijksfeest

Trouwen op een unieke locatie in Stadskanaal? Maak bij ons een afspraak en kom de mogelijkheden bekijken.

 

Verjaardagsfeest

Ben je jarig en wil je je dit op een unieke locatie vieren! Maak dan eens een afspraak bij ons en kom kijken naar onze mogelijkheden. Niks is ons te gek!

 

Bedrijfsfeest

Een personeelsfeest, productintroductie of netwerkbijeenkomst, bij ons kan het allemaal! Wij hebben een multifunctionele locatie met eindeloze mogelijkheden dus we gaan graag eens in gesprek over uw wensen!