8 weetjes over DJ Korsakoff

DJ Korsakoff is een graag geziene DJ en treedt veel op in het land en ver daarbuiten. Ook in FOX keert ze altijd weer terug om haar skills te tonen en natuurlijk voor de gezelligheid. Zaterdag 27 augustus 2016 is ze weer terug in FOX en daarom hebben wij een aantal leuke weetjes op een rijtje gezet.

Echte naam
Ja ja mensen… ook internationale artiesten hebben een echte naam. Korsakoff heet in het echte leven Lindsay van der Eng. Waarschijnlijk vindt ze het niet erg als je haar Korsakoff blijft noemen.

Eerste release
In 2001 werd de eerste track onder de naam Korsakoff gereleased. Toen was Korsakoff nog een project van een andere grote hardcore artiest. In 2004 kreeg Korsakoff een gezicht en werd het project omgedoopt tot DJ act met Lindsay als gezicht hiervan.

MOH 2004
In 2004 maakte DJ Korsakoff haar draai debuut in het grote Thialf Stadium op het evenement Masters of Hardcore. Ze gaf toen een sprankelend optreden voor 15 duizend bezoekers. In één klap heeft ze toen haar stempel gezet in de Hardcore wereld.

Knappe vertoning
Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat Korsakoff een mooie verschijning is achter de draaitafels. Dit viel het mannenblad FHM ook op in 2006 en even later stond ze in haar bikini op de cover hiervan.

Albums
Door de jaren heen heeft Korsakoff niet stil gezeten en is blijven produceren. Dit resulteerde in 4 prachtige albums. Haar laatste is “Stiletto” en is uit het jaar 2012.

Sieradenlijn
Niet alleen een muzikaal talent, maar ook erg ondernemend. Sinds een aantal jaren runt Lindsay met succes haar eigen sieradenlijn. Op haar website K-Jewels.com kun je haar creaties vinden.

Madonna
Je zag het waarschijnlijk niet aankomen, maar Korsakoff zou graag een keer een optreden doen samen met Madonna. We blijven duimen voor dit optreden!

Mama Korsakoff
Sinds 4 maart 2016 is het mama Korsakoff geworden. Na een periode van niet opreden is Lindsay moeder geworden van zoon Dani. Congratz!