COT90s - All You Need To Know

Vrijdag gaat het eindelijk gebeuren en nemen we jullie mee terug in de tijd tijdens Children of the 90's. Wij hebben een kleine opsomming gemaakt van dingen die je misschien nog niet wist of die gewoon handig zijn om te weten. 

Adres:
FOX Nightlife
Hoofdstraat 94
9501 CP Stadskanaal

Openingstijden:
Vanaf 22:00 uur zijn de deuren geopend, en deze sluiten om 05:00 de volgende ochtend.

Legitimatie:
Vergeet niet je legitimatie mee te nemen. Hier kan om gevraagd worden bij binnenkomst. Children of the 90's is vanaf 21 jaar toegankelijk.

Taxi's:
Mocht je van plan zijn om met een taxi naar FOX te reizen, dan raden wij je aan deze ruim van te voren te reserveren. 

Parkeren:
Er is rondom FOX voldoende parkeergelegenheid waar je gratis je auto kunt parkeren.

Fietsenstalling:
In onze bewaakte fietsenstalling kun je tegen een kleine vergoeding je fiets bewaakt stallen. 

Tickets & Entree:
Tickets kosten in de voorverkoop € 7,50 (ex. fee) en kun je bestellen via deze link. De entree aan de deur is een beetje duurder, namelijk € 15,-. 

Ingang:
Bezoekers met een Special Guest Ticket mogen gebruikmaken van de VIP & Guests ingang. Regular tickets en bezoekers zonder ticket kunnen naar binnen via de reguliere ingang. 

Garderobe:
Tijdens de openingsuren van FOX kun je gemakkelijk je jas laten ophangen door een medewerk(ster)er van FOX, en zal hier de hele avond over waken.

Munten:
In FOX werken we met eigen muntjes, je kunt deze bij de munten kassa kopen of bij een automaat. Het is niet mogelijk om met geld te betalen bij de barren. 

Toiletten:
In FOX zijn voldoende toiletten aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.

Special Guest Ticket:
Met een special guest ticket mag je naar binnen via de VIP & Guests ingang, dit is normaliter de uitgang van FOX. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar en alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Vanwege de beperkte beschikbaarheid sta je niet tot nauwlijks in de rij bij de ingang. Met een special guest ticket geniet je van de volgende voordelen:

- Entree via VIP/Guest ingang
- 8 Consumptiemunten
- Gratis garderobe

Een special guest ticket kost € 30,- (ex. fee).

Zalen:
Alle zalen zijn geopend tijdens Children of the 90's met ieder hun eigen draai aan de 90er jaren. Zo is het feestcafe omgetoverd tot 90s Rock Café en luister je in LiQuid naar 90s R&B Lounge.

De Artiesten:
Paul Elstak
Nakatomi
DJ Dekker
DJ Robert
DJ Amit

Eten:
Mocht je tijdens de avond honger krijgen, dan bieden wij jullie de mogelijkheid om toch wat te kunnen eten in onze eigen cafetaria.

Roken:
Roken is uitstluitend toegestaan in ons rokerssalon. Deze bevindt zich bij de entree tegenover de cafetaria.