Fatman Scoop World Tour in FOX

Fatman Scoop komt!

Fatman Scoop komt op zaterdag 1 oktober 2016 keihard terug naar FOX Nightlife! In 2010 heeft Fatman Scoop al eens een gigantisch vet optreden verzorgd in FOX voor een uitverkocht huis. 

World Tour 2016

Scoop is op dit moment bezig met zijn World Tour en doet in augustus, september en oktober Europa aan voor een aantal exclusieve optredens. Hij heeft FOX Nightlife samen met zijn management uitgekozen als enige locatie in Nederland voor zijn optreden! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. 

Past & Future

Tot 2010 was Fatman Scoop vooral bekend van de mega hit Be Faithfull (put your hands up), daarna is het helamaal hard gegaan met deze ras entertainer. De discografie van Fatman Scoop is sinds 2010 aardig aangevuld met artiesten uit de wereld top. Denk hierbij aan o.a. Hardwell, Timbaland, Mariah Carey, Lumidee, Missy Elliot en Bob Sinclar. De toekomst van Fatman Scoop staat niet stil. Hij is continue on the road voor zijn optredens over de hele wereld. Tussen zijn optredens door is hij vaak te vinden in de studio's van diverse platenmaatschappijen om nieuwe tracks op te nemen. 

Trots!

Zoals we al zeiden zijn we erg trots dat Fatman Scoop de tijd heeft gevonden om naar Stadskanaal af te reizen voor zijn enige optreden in Nederland. Dit is een unieke kans dit je niet mag missen!

Be Faithful en we zien je op 1 oktober! Fatman Scoop LIVE!