Secret Forest Festival 2017

Secret Forest Festival komt terug!

Na de edities van 2013 en 2014 was het even stil rondom het Secret Forest Festival. Maar er is goed en groot nieuws te melden! In 2017 staat het Secret Forest Festival weer op de kaart! Op 20 mei 2017 zal er namelijk een nieuwe editie van het Secret Forest Festival plaatsvinden op het Pagedal te Stadskanaal!

Het Secret Forest Festival beloofd grootser dan ooit te worden. Daarmee wordt het Secret Forest Festival in één klap één van de grootste festivals van het noorden. Op het festival zullen meerdere podia te vinden zijn en zullen tientallen DJ’s en artiesten hun opwachting gaan maken.

Ten opzichte van de voorgaande edities van het Secret Forest Festival zijn er een aantal zaken veranderd. Onder andere is de verhaallijn veranderd ten opzichte van de voorgaande edities en ook de locatie is verplaatst. Het Secret Forest Festival zal nu plaatsvinden in een ander gedeelte van het Pagedal te Stadskanaal.

Voor meer informatie ga je naar www.secretforestfestival.nl. Hier vindt je ook het laatste nieuws over het Secret Forest Festival.