Secret Forest Festival komt eraan!

Nog 2 maanden en dan is het alweer zo ver! 20 mei 2017 Secret Forest Festival. Met 5 podia wordt dit ook gelijk het dikste festival dat ooit in de bossen van het Pagedal heeft plaatsgevonden.

Mainstage

Het hart van Secret Forest Festival wordt de Mainstage. Een plek waar jong en oud de hele dag kan vertoeven, een plek waar verschillende populaire muziekstromingen voorbijkomen en een plek waar wij trots op zijn. Van internationale DJ’s tot verrassende liveoptredens van grootste Top40 artiesten. De Mainstage wordt niet geassocieerd aan één muziekstroming en zal breed worden ingezet, maar wel van het hoogste niveau in de dancewereld. 

Connected

Een connected stage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Secret Forest Festival 2017. Het harde stijlen concept die diverse (uitverkochte) edities kent en tweemaal eerder met succes een area heeft gehost op Secret Forest Festival. Alles wat binnen het kader hardere stijlen valt zal hier zeker voorbij komen.

Children of the 90’s

Terug in de tijd en genieten van de 90’er jaren waarin jij waarschijnlijk bent opgegroeid. Niet alleen muzikaal sterk vertegenwoordigt door 90s artiesten, maar zeker ook door de aankleding uiterst herkenbaar. Van happy hardcore tot stevige rock classics, als het maar uit de jaren 90 komt. 

De Blender

Een spik splinter nieuw podium waar alles zal worden gehusseld tot een plek waar artiesten zullen optreden die jij niet zult verwachten. Verrassende muzikale combinaties waar iedereen een mening over zal hebben. Hier mag en kan alles voorbijkomen en is misschien zelfs ruimte voor onbekend talent. 

Het Flügel Feestcafe

De tweede area van het Secret Forest Festival die zijn terugkeer maakt. Een plek waar wordt uitgepakt met gezelligheid, confetti, polonaise en skilatten met flügel flesjes. Misschien niet de grootste area van de dag, maar zeker wel de gezelligste.

Artiesten die onder andere op Secret Forest Festival staan zijn: 

➜ Sick Individuals ➜ Sophie Francis ➜ DBSTF ➜ Kraantje Pappie ➜ Korsakoff ➜ Q-Music Foute Uur ➜ Frequencerz➜ Villain ➜ DJ Irwan ➜ Audiotricz ➜ Sub Zero Project ➜ ANDY SVGE ➜ Billy the Kit ➜ Psyko Punkz ➜ DJ Jean ➜ Jeroen Post ➜ Feestzanger Pim ➜ DJ Bart ➜ De Esperando's ➜ DJ Patjoo ➜ Deadly Zoo Project by Sidney Samson ➜ Mc Nash 

Voor alle informatie: http://www.secretforestfestival.nl