Ik hou van Holland - Andre Hazes - All you need to Know

Vrijdag gaan we de eerste grandiose editie beleven van “Ik hou van Holland - Classic Night” met een live optreden van André Hazes jr. Hieronder vind je een “All you need to know” over de avond.  

Adres:
FOX Nightlife
Hoofdstraat 94
9501 CP Stadskanaal

Openingstijden:
Vanaf 22:00 uur zijn de deuren geopend, en deze sluiten om 04:00 de volgende ochtend.

Legitimatie:
Vergeet niet je legitimatie mee te nemen. Hier kan om gevraagd worden bij binnenkomst. Het event is toegankelijk vanaf 18 jaar.

Taxi's:
Mocht je van plan zijn om met een taxi naar FOX te reizen, dan raden wij je aan deze ruim van te voren te reserveren.

Parkeren:
Kom je zelf met de auto? Dan is er rondom FOX voldoende parkeergelegenheid waar je gratis je auto kunt parkeren.

Fietsenstalling:
Mocht je in de buurt wonen en op de fiets naar FOX gaan dan kun je tegen een kleine vergoeding je fiets stallen in onze bewaakte fietsenstalling.

Tickets & Entree:
Tickets kosten in de voorverkoop € 12,50 (ex. fee) en kun je bestellen via deze link. De voorverkoop stopt om 21:00 uur. De entree aan de deur is duurder, namelijk € 17,50

Ingang:
Bezoekers met een Special Guest Ticket mogen gebruikmaken van de VIP & Guests ingang. Regular tickets en bezoekers zonder ticket kunnen naar binnen via de reguliere ingang.

Garderobe:
Tijdens de openingsuren van FOX kun je gemakkelijk je jas laten ophangen door een medewerk(ster)er van FOX bij de garderobe direct na de entree.

Munten:
In FOX werken we met eigen muntjes, je kunt deze bij de muntenkassa kopen of bij een automaat. Het is niet mogelijk om met geld te betalen bij de barren. Sinds kort hebben wij nieuwe munten geïntroduceerd. De “oude” roze munten met een houdbaarheidsdatum van 01-12-2017 zijn vanavond nog gewoon geldig.  

Special Guest Ticket:
Met een special guest ticket mag je naar binnen via de VIP & Guests ingang, dit is normaliter de uitgang van FOX. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar en alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Vanwege de beperkte beschikbaarheid sta je niet tot nauwelijks in de rij bij de ingang. Met een special guest ticket geniet je van de volgende voordelen:

- Entree via VIP/Guest ingang
- 17 Consumptiemunten
- Gratis garderobe
Een special guest ticket kost € 55,- (ex. fee).

Zalen:
Alle zalen zijn geopend tijdens “Ik hou van Holland - Classic Night” met ieder hun eigen draai aan een fantastische gezellige avond. Famous staat in het teken van Holland en hier zul je veel meezingers voorbij horen komen. Zo is het feestcafe omgetoverd tot Top40 Café en is LiQuid ingericht als rustpunt waar je heerlijk kunt zitten en luisteren naar R&B/Urban achtergrondmuziek.

Timetable:
Het optreden van André Hazes jr. zal ergens tussen 00:30 en 02:00 plaatsvinden. Door zijn andere optredens kunnen wij geen exacte tijd noemen. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken, want DJ Martijn staat de rest van de avond voor jullie klaar met de lekkerste meezingers.

Toiletten:
In FOX zijn voldoende toiletten aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.

Eten:
Mocht je tijdens de avond honger krijgen, dan bieden wij jullie de mogelijkheid om toch wat te kunnen eten in onze eigen cafetaria.

Roken:
Roken is uitsluitend toegestaan in ons rokerssalon. Deze bevindt zich bij de entree tegenover de cafetaria.