Bijna klaar...

De inschrijving is bijna voltooid. Ter controle van je adres sturen wij je een e-mail. Volg de stappen in het e-mail bericht om je inschrijving te voltooien. Pas na het bevestigen van je e-mail adres is de aanmelding geslaagd.

Wachten duurt altijd lang...

Het ontvangen van de bevestigingsmail kan in sommige gevallen iets langer duren dan gewenst. Om de tijd te doden hebben wij een aantal leuke weetjes op een rijtje gezet omtrent de Scholieren Party.

Grootste van Noord-Nederland

De Scholieren Party van FOX is de grootste en de mooiste van Noord-Nederland. Wij halen de beste artiesten naar FOX en zorgen voor de gezelligste avond uit. De invulling van de Scholieren Party wordt gedaan op basis van de interesses van onze bezoekers. Mocht je een keer een goed idee hebben, stuur ons dan een e-mail. 

Shandy

Als één van de weinige clubs hebben wij Shandy in ons assortiment. Speciaal voor onze jongste doelgroep schenken wij dit uit. Samen met Royal Club Shandy zetten wij meerdere malen in het jaar een ludieke actie op voor onze bezoekers en geven we hele vette prijzen weg.